SpaceTech - Activitități

Space Tech la eveniment ROSA „Space and Security for Eastern Europe 2022 - Conference and Exhibition”

Control Data System SRL

Space Tech a fost prezentă în cadrul evenimentului susținut de ROSA la palatul parlamentului, din perioada 16 – 19.05.2022, „Space and Security for Eastern Europe 2022 – Conference and Exhibition”, unde evenimentul a marcat și împlinirea a 10 ani de la aderarea României la Carta Agenției Spațiale Europene iar asociația a avut ocazia să își prezinte membrii existenți, modul de funționare și obiectivele principale.

Space Tech a avut un stand propriu în care o parte din membri și-au expus informațiile cu privire la activitățile desfășurate în domeniul aerospațial din proiectele dezvoltate cu ESA iar în data de 19.05.2022 am susținut, de asemenea, și o prezentare a asociației cu informații despre modul de funcționare Space Tech și pentru a prezenta membrii asociați cu dorința de a ne dezvolta și mai mult.

Multe entități și-au prezentat interesul față de noi cu privire la asocierea în cadrul organizației noastre și am avut ocazia să îl contactăm direct pe domnul dr. ing. cosmonaut Dumitru-Dorin Prunariu, care a fost primul român în spațiu cosmic, și a 103-a persoană în spațiu, astfel am avut ocazia să îl invităm direct să ne reprezinte ca membru onorific al Space Tech.

Mulțumim ROSA pentru această oportunitate și ne dorim să colaborăm pe viitor pentru dezvoltarea de noi proiecte inovative.

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici.