Infrastructura

Fortech

 

Profil

Fortech este o firmă bazată pe servicii de dezvoltare software, cu sediul în Cluj Napoca, România. Având 900 de ingineri IT, este una din cele mai mari firme de furnizare servicii IT din regiune. A fost în mod repetat inclusă în clasamentele Deloitte ca fiind una din companiile tehnologice care s-a dezvoltat foarte repede din Europa Centrală și de Est. În 2021 Fortech a fost inclusă în IAOP® Global Outsourcing 100® Top Providers, un clasament internațional oferit pentru excelența în afaceri în servicii de externalizare.

Ce diferențiază firma Fortech de alte firme este abilitatea sa tehnică și respectul profund pentru toți clienții săi. Abordarea Fortech pentru ingineria software combină cunoștințe tehnice puternice, metode de livrare Agile, echipe dedicate de software și un amestec de practici de calitate a codului scris și metrici de evaluare care au fost rafinate în cei 17 ani de experiență.

În plus, modelul propriu utilizat in dezvoltarea echipei sale, îmbunătățit de-a lungul anilor, împreună cu abilitățile de comunicare, afinitatea culturală și pasiunea angajatilor, le-a permis să ofere valoare reală clienților săi.

Fortech le oferă clienților săi un avantaj competitiv implicând echipe dedicate de dezvoltare software și expertiză puternică în inginerie software. Peste două sute de clienți au ales Fortech ca partenerul lor în inginerie software.

Prin expertiza creată și cu o atenție strategică sporită pentru sănătate, servicii financiare, automobile și multe altele, Fortech acoperă dezvoltarea de software de la un capăt la altul, pentru a oferi inovația, scalabilitatea, calitatea și viteza de care au nevoie clienții proprii.

Fortech:

– Peste 17 ani de experiență

– 220 de Clienți & Parteneri

– 900 de Ingineri IT