Infrastructura

SKY ZEPP SRL

 

Profil

SkyZepp a fost înființată în 2006, la Cluj-Napoca, Romania. De la bun început, au căutat să răspundă cerințelor clienților lor existenți și potențiali, să își îndeplinească promisiunea cu privire la calitate, cantitate și rapiditate, la un preț competitiv pe piață. O companie tânără și dinamică, conștientă încă de la început că o creștere de succes se bazează pe îndeplinirea criteriilor și cerințelor clienților săi. Performanța și calitatea au fost principiile fundamentale care i-au ghidat. Know-how și adaptabilitatea susținute de un sprijin financiar puternic au permis înființarea celei mai tinere companii de prelucrare a metalelor care se bazează pe tehnologie de ultimă oră.

Pe parcursul anilor, echipa lor a dobândit cunoștințe și experiență relevante în sectorul de producție. Momentul în care sa activat primul motor al companiei a fost odată cu achiziționarea unui echipament de fabricație cu 3 axe care a permis componentelor fabricate și furnizate de companie să pună în mișcare angrenajele clienților săi. Aprobarea provenită de la colaboratori a fost cheia care a pornit al doilea motor al SKY ZEPP – dezvoltarea și extinderea capacității sale de producție. În 2012 au inițiat noul proiect de renovare care a presupus achiziționarea de noi tehnologii. Au căutat să facă față noilor provocări prin extinderea capacității sale CNC de tăiere a metalelor cu 3 axe și prin achiziționarea unei mașini de frezat CNC cu 4 axe realizate de producători de renume mondial. Astfel, au câștigat capacitatea de a efectua lucrări complexe și precise, de la proiectare până la finalizare. Compania efectuează lucrări de mecanică generală, precum și activități de inginerie și consultanță conexe, lucrând în principal pentru întreprinderi de montaj sau intermediari.

Fabricarea pieselor, calitatea pieselor și punctualitatea lucrărilor fac din SKY ZEPP un puternic concurent pe piața pieselor de precizie. Unul dintre punctele forte ale SKY ZEPP constă în capacitatea sa de a fabrica piese de diferite forme și dimensiuni. Cu ajutorul mașinilor sale automate putând fabrica o gamă întreagă de dimensiuni: de la cele mai mici piese până la piese mari utilizate în toate industriile. Capacitatea lor permite piese cu lungimea maximă de 1035 mm care pot atinge un diametru maxim de 500 mm prin frezare sau strunjire. Iată câteva dintre componentele pe care le produc: conectori, distanțiere, inele de presiune, inele de distanță, supape, nipluri, așchii.

TEHNOLOGIE

Tehnologia lor cuprinde colecția de metode, de procese, de operațiuni efectuate sau aplicate materiilor prime și folosite pentru realizarea produsului finit. Produsul final livrat clienților săi este rezultatul muncii colective depuse de echipa Sky Zepp. De asemenea, este o sursă de mândrie și, în cele din urmă, cartea lor de vizită. Clienții lor riguroși și pretențioși i-au determinat să lucreze împreună mai eficient pentru a răspunde așteptărilor. CLIENTUL – căruia Sky Zepp îi multumește pentru achiziționarea produselor lor de calitate care le alimentează lanțul de idei și inovații.