SpaceTech

Membri SpaceTech
Devino membru

Membri

SpaceTech are membri în următoarele sectoare cheie necesare formării de produse și servicii inovative

Academic

Crearea de persoane calificate și susținerea educației în domeniul tehnologiilor aerospațiale – calificarea forței de muncă.

Cercetare

Utilizarea intensivă de cunoștințe pentru a produce soluții inovatoare sau servicii intermediare cu aplicabilitate industriala

Industrie

Dezvoltarea de produse și servicii cu valoare adăugată în domeniul aerospațial, care deschid noi oportunități de piață

Sector Public

Susținere în promovarea de activități, evenimente cât și implicarea activă a sectorului public în dezvoltarea regională economică, educațională și culturală.

Devino membru SpaceTech

Orice persoana juridică care este de acord să se implice în această direcție poate solicita calitatea de membru în cluster-ul SpaceTech prin completarea formularului de aderare. Formularul de aderare, cu o mică prezentare a firmei pe care o reprezintă trebuie trimis la adresa noastră de email.

Toate cererile de aderare trimise la SpaceTech Cluster vor fi evaluate de Consiliul Director iar aplicantul va fi informat despre decizie în termen de maxim 30 de zile de la momentul depuneri formularului.

Membri asociației SpaceTech care dețin drepturi complete sunt membri fondatori ai asociației și orice persoană juridică cărora li s-a confirmat aderarea după aplicare.